Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Nyheter

Media

Tolkning av støpeprosessen av rektangulært karbonfiberrør

Visninger:87 Forfatter: Linda Publiseringstid: 2022-07-04 Opprinnelse:

         Karbonfiber rektangulært rør er et av de mer vanlige karbonfiberrørene. Den har fordelene med ekstrem høy styrke og holdbarhet, og har blitt førstevalget for mange produktmontering. Future har produsert karbonfiberrektangler med ulike spesifikasjoner. Denne artikkelen vil forklare kompresjonsstøpeprosessen til rektangulære karbonfiberrør.

         Støping av rektangulære karbonfiberrør kan bedre sikre størrelsesspesifikasjonen og produktytelsen til det rektangulære røret.

Kompresjonsformende prosess av rektangulært karbonfiberrør

Prosessflyten til kompresjonsstøping er som følger:

1). Lag tilsvarende former i henhold til produktkrav. I henhold til ytelseskravene til det rektangulære karbonfiberrøret og støpetemperaturen, er formstørrelsen nøyaktig utformet. Formen bruker vanligvis metoden for hann- og hunnform og indre kjerneform for å sikre at den indre størrelsen på det rektangulære karbonfiberrøret er normal, slik at det ikke deformeres under høytrykks- og høytemperaturstøpeprosessen.

2). Etter at formen er laget, er det nødvendig å kutte prepreg. Design forskjellige lag i henhold til størrelsen, kutt karbonfiberprepreg og legg lagene inne i formen. Etter at den lagdelte formen er fullført, komprimeres den og sendes deretter til en varmpresse. Etter kjemisk reaksjon er produksjonen av rektangulært karbonfiberrør fullført.

3). Det grove embryoet fullføres, og deretter fjernes det. Etter at avformingen er fullført, utføres CNC-bearbeiding for å oppnå et rektangulært karbonfiberrør i full størrelse, som settes sammen etter behov, og det kreves også boring, og dermed fullføre produksjonen av det rektangulære karbonfiberrøret.

Kompresjonsstøpeprosessegenskaper til rektangulært karbonfiberrør

1) Hele prosessen med å danne det rektangulære røret krever arbeidskraft, så prisen på det rektangulære karbonfiberrøret er mye dyrere enn andre rør.

2) Oppsettet av det rektangulære røret er mer fleksibelt, noe som gjør ytelsen til det rektangulære karbonfiberrøret bedre og størrelsen mer nøyaktig, så det rektangulære røret brukes mest i noen avanserte industrier og felt.


Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.