Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Nyheter

Media

Om mastelaging

Visninger:103 Forfatter: Publiseringstid: 2022-04-26 Opprinnelse:

       Master for windsurfing er generelt delt inn i 3 grader: FLX100, FLX70 og FLX40. Alle master er laget med en viklingsprosess for å sikre presis kontroll av garnforbelastning og harpiksinfiltrasjon av garn (unngå viklingsdefekter forårsaket av luftbobler som kan genereres av produksjonsprosessen). Alle master har presist kontrollerte camber og flexkurver for å passe alle merker seil på markedet.

mast

         Master av førsteklasses kvalitet har et høyt innhold av karbonfiber for å redusere mastevekten og forbedre responshastigheten og den generelle ytelsen betydelig.

        Alle master vikles nøyaktig fra ett enkelt garn av en automatisk viklingsmaskin gjennom et forhåndsinnstilt dataprogram. Hver type mast tilsvarer et eget garnleggingsprogram, som spoler karbonfiberen nøyaktig i forskjellige vinkler, mens garnspenningen og andre tilsvarende parametere samhandler for å oppnå ønsket produktbøykurve. Bare den nøyaktige vinkelviklingsløsningen med forspenning levert av viklingsprosessen kan løse det enorme torsjonsproblemet som masten utsettes for under bevegelsen.

Råd om kjøp av mast

         Velg en RDM-mast for en mykere, mer holdbar og behagelig følelse. Velg en SDM-mast for en mer responsiv, stabil og presis følelse. For konkurranseseil anbefaler vi SDM-masten

22

1) Den øvre buede masten på Flex Top har den fordelen at det er enkelt å få seilene til å flyte på toppen av seilet, og vinden losses ved å skli, noe som er egnet for high-end spillere og surfeentusiaster.

2) Konstant kurve

       Dette er en mid-bend mast som de fleste master på markedet. mer egnet for de flestes behov. Mer egnet for vanlige spillere og nybegynnere å bruke.

33

3) Head Top

        Dette tilfellet er den nedre buede masten. Denne typen mast spilles mindre med fortauspillere.

44

Lag et mastvaremerke

        Klistremerkene er sammensatt av importerte epoksy-klistremerker og spesialtilpasset blekk. Når klistremerket er laget, festes det til det indre laget av harpiksen, og etter herding er det integrert med produktet, og det har sterk værbestandighet uten å falle.

Lasergraveringsmaskin

       Kan gravere kundens logo, mastmodell fabrikkkode og andre kundekrevde mønstre

Mastfabrikktest

       For flere deler av masten som er relativt enkle å bryte, har vi designet en spesialmaskin for testing. Og oppnådd tilsvarende kvalitetssertifisering

55

Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.