Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Nyheter

Media

Om karbonfiber monofilament viklingsprosess

Visninger:142 Forfatter: Publiseringstid: 2022-04-22 Opprinnelse:

          Vikleprosessens overlegenhet fremfor andre prosesser ved bearbeiding av rørdeler ligger i forutsetningen om å opprettholde fiberkontinuitet.

Sørg for tilstrekkelig forhåndsbelastning slik at harpiksen bedre kan infiltrere den (unngå defekter forårsaket av luftbobler som kan genereres mellom lagene).

       Gjennom dyptgående studie av komposittmateriale oppsett, nøye utforming av viklingsprogram, nøyaktig kontroll av viklingsvinkel, valg av passende karbonfibre og nøyaktig kontroll av en rekke prosesselementer som fullstendig oppfølging av produkttesting, Rørfittings laget ved viklingsprosessen, spesielt spesialformede rørdeler, har flere og flere trender for å erstatte metallrør i mange anledninger.

1

        Rør med høyt innhold av karbonfiber gir lavere vekt og høyere total ytelse. Etter kombinert med andre prosesser/utstyr, kan vår fremtidige viklingsprosess til og med lage albuer, I-bjelker, etc. som har brede utsikter i industrifeltet.

1. Våt vikling

         Denne metoden er hovedsakelig å infiltrere karbonfiberkabelen grundig i harpiksen, og deretter kontinuerlig vikle den på stålkjerneformen til karbonfiberrøret ved å kontrollere spenningen. Denne metoden er den vanlige måten å lage karbonfiberrør på. De viktigste fordelene er: prosessen er økonomisk, noe som effektivt kan redusere produksjonskostnadene; den interne forseglingseffekten til produktet er god, og den indre luften presses ut, reduserer produktporøsiteten kraftig; karbonfiberfiberoppsettet er balansert og flatt;Med harpikssmøring kan karbonfiberslitasjen reduseres under produksjonsprosessen, og produksjonshastigheten er rask. Ulempene er: det er en viss sløsing med harpiksråvarer; det er vanskelig å kontrollere kvaliteten og nøyaktigheten til produktet; vaskbarheten til matrisen er lav.

2. Tørrvikling

        Hovedråmaterialet for å lage karbonfiberrør ved tørrvikling er prepreggarn av karbonfiber, og råvarene varmes opp på viklingsmaskinen. Etter å ha blitt myk og klebrig, vikles den på doren. Produksjonen av prepreg tillater nøyaktig kontroll av formuleringen,

Derfor er kvaliteten og stabiliteten til de produserte produktene lettere å kontrollere. Denne produksjonsmetoden er mer effektiv. Og produksjonsmiljøet er rent og hygienisk, produktkvaliteten er relativt høyere, men kostnadene er bedre, og skjæringen mellom fiberlagene er lav.

Hvordan legges garnet?

        Alle karbonfiberrør er viklet nøyaktig med ett enkelt garn av en automatisk viklingsmaskin gjennom et forhåndsinnstilt dataprogram. Hver type rør tilsvarer et separat garnleggingsprogram, som presist vikler karbonfiberen i forskjellige vinkler.Samtidig , samvirker garnspenningen og andre tilsvarende parametere for å oppnå den nødvendige bøyekurven til produktet. Bare den nøyaktige vinkelviklingsløsningen til garnet med forspenning levert av viklingsprosessen kan perfekt løse røretDet største dreiemomentproblemet i applikasjonen.


Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.