Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Kontakt oss>Bli med oss

Bli med oss

Arbeid med Future!

        Takk for at du tok turen innom for å lære om gjestfrihetsjobber hos Future Composites Co., Ltd.

 bli med oss

       I Future jobber vi sammen for å gjøre endringen. Vi inviterer deg til å oppdage vår verden, planlegge din fremtidige karrierereise, møte våre gode partnere og søke jobb. Betrakt Future som din karrieredestinasjon og begynn reisen din for å komme deg på en bratt læringskurve fordi vi tar din personlige vekst og karriere på alvor.

        Støttet av et team som inspirerer deg til å gjøre ditt beste arbeid, vil du møte utfordringer for å overvinne deg selv. Vi har styrken og ressursene til å være en smidig og vital partner for våre kunder nå og i fremtiden.

 

         Future gir like arbeidsmuligheter til alle ansatte og søkere uavhengig av alder, rase, hudfarge, nasjonal opprinnelse, seksuell legning, kjønn, kjønnsidentitet, funksjonshemming, religion eller andre lovbeskyttede faktorer. Ansettelse, forfremmelse, kompensasjon og andre ansettelsesrelaterte beslutninger er kun basert på jobbrelaterte faktorer.

 

Bli med oss ​​og forleng din karriere i noen av verdens mest dynamiske markeder! Send CV-en din på e-post til oss på:  salg08@cnfuturecomposites.com


Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.