Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Om Oss>Selskapet profil

om oss

Helt siden etableringen i 2006 har Future Composites Co., Ltd vært engasjert i produksjon av karbonfiberrør, karbonplater og tilpassede karbonfiberdeler. Spol frem til i dag, den har utvidet seg til produksjon og salg av karbonfiberduk og PMI-skumkjerne.

Future composites har et komplett sett med modent karbonfiberstoff, karbonfiberprodukter og PMI produksjonsanlegg og teknologi, strengt i samsvar med systemkravene for personell, utstyr, råvarer, teknologi, miljø, testing og andre prosesser, full elementkontroll, produktkvaliteten er stabil og pålitelig. Future har brukt råvarekilder, utstyrsoppgraderinger, prosessforbedringer, styringssystemer og applikasjonsskalaer for å redusere driftskostnader og risiko, og forbedre produktets kostnadseffektivitet og kundeverdi. Alle disse komposittene laget av Future har blitt mye brukt i avansert utstyr som helikoptre, ubemannede luftfartøyer, radomer og sivile felt som motortog, bilproduksjon, sportsutstyr, medisinsk utstyr og elektronisk lyd.

Future har ikke bare FoU-, produksjons- og inspeksjonsevnene til komposittmaterialer, men også høypresisjons CNC-maskinering og finsliping. Basert på forståelsen av egenskapene, evalueringsmetoder og påføringsmetoder for karbonfiberprodukter og karbonstoffer og PMI-skummaterialer, kan Future tilby pre-sales, in-sales og ettersalgstjenester på grunnlag av forståelse av kundens behov for å hjelpe brukerne forkorte utviklingssyklusen og redusere bruksrisikoen.

Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.