Alle Kategorier

Du er her: Hjem>Kontakt oss>Vær vår agent

Bli agent for Future Compoistes Co., Ltd?

Vi leter hele tiden etter nye agenter. Dette gir utmerket forretningsmulighet for folk som ønsker å utvide sin virksomhet innen karbonfiberkompositter, PMI-skum eller spesialdesignede deler som ønsker å finne en pålitelig kilde. Vi tilbyr et svært attraktivt overskuddsdelingsprogram sammen med utmerkede markedsføringsverktøy til våre agenter. Vi ønsker agenter over hele verden velkommen. 

       Vi gir våre agenter den beste prisen og tilbyr tenologisk støtte. I tillegg setter våre agenter prisene for tjenestene våre selv, avhengig av de lokale prisene i regionene de opererer i, hvis vi møter deres lokale kunder, vil vi introdusere dem. 

       For å bli vår agent må du oppgi informasjon om bedriften din og noen markedsundersøkelser. Som brukes til å bekrefte alvoret i vårt langsiktige partnerskap. Dessuten vil vi tilby spesiell støtte, som raskere leveringstid, rask prøvebestillingsforberedelse og rabattinsentiver på slutten av et år.  

 

Vi vil alltid være glade for å ønske deg velkommen til oss.

være DIDO-agent

Legg igjen en beskjed
Nettprat

Hei, vær så snill å legge igjen navn og e-postadresse her før du chatter på nettet, slik at vi ikke savner meldingen din og kontakter deg jevnt.